Hacked! ./Tamvanzz404 Galo :'(




Hacked ./Tamvanz404 Ft Tuyul Cyber

Suk mben koe bakal ngerti arti rinduku selama iki .
Ngopo aku isih gelem ngenteni
Padahal aku jelas2 wes ngerti nk koe ki wes nde ganti
Koe suk bakal paham gobloke aku isih nyimpen
Kabeh kenangan lan raono niatan ngeDelete blass
Kabeh kui ono alesane
Yo alesane aku Sayang koe!
Lan aku bakal sabar ngenteni
Nunggu, bertahan nggo wong seng tk sayang .
Yo kuwi K O W E. hmmmm :'(
Contact Me : Hehe :v

Greetz : ./Symz404 - ./Sandalz404 - Tamvanz404 - ./404_CCI - GH0ST32 - ./Manz404 - ./Hunter404 - JAMES007 - Cool404 - And you admin :*